Aperitivele mele

pagina 1 din 1 pagini

Briose aperitiv

autor: Ioana Grigore
Briose aperitiv
Daca v-ati plictisit sa mancati aceleasi variante de sandwichuri preparate cu mezeluri sau daca aveti ceva resturi prin frigider si nu stiti ce sa faceti cu ele, va propun sa le transformati in briose aperitiv.Avantajul este ca se prepara rapid si pot contine orice aveti voi prin frigider.

Tarta cu rosii si oregano

autor: Ioana Grigore
Tarta cu rosii si oregano
O tarta usor de preparat, asemanatoare cu o pizza, dar cu mai putine ingrediente. Poate fi servita ca aperitiv in combinatie cu preparate din carne.

Legume coapte condimentate si sos cremos de mustar

autor: Ioana Grigore
Legume coapte condimentate si sos cremos de mustar
Inca un pic dezorientata dupa mica vacanta de care m-am bucurat recent, sambata trecuta a trebuit sa ma mobilizez pentru inca o sesiune de gatit la restaurantul BelMondo. Evident ca tot nu am vrut sa renunt la ideea mea cum ca trebuie sa incercam sa mancam ceva mai... light.... Doar trebuie sa ne mentinem suplii acum si sa ne pregatim pentru dezmatul sarbatorilor de iarna, nu?

Pachetele cu ricotta si verdeturi

autor: Ioana Grigore
Pachetele cu ricotta si verdeturi
Asa cum stiti, sambata iar ne-am facut de cap la restaurantul BelMondo din Centrul Vechi al Capitalei si, bineinteles ca am gatit tot ce ne-a poftit inima si stomacul.

Ciuperci cu usturoi si crema de branza

autor: LUMEA RETETELOR
Ciuperci cu usturoi si crema de branza
Azi o sa va prezint una dintre retetele propuse de mine pentru intalnirea de la BelMondo de sambata trecuta.

Crema de branza si ardei copt

autor: Ioana Grigore
Crema de branza si ardei copt
Vara trecuta am fost in concediu pe litoralul bulgaresc. A fost pentru prima oara si pentru ca mi-a placut, cu siguranta o sa revin. Ceea ce mi-a placut insa neasteptat de mult a fost mancarea, mai exact aperitivele si salatele. 

Fasole alba aromata in sos de smantana

autor: Ioana Grigore
Fasole alba aromata in sos de smantana
Zilele trecute am gasit o reteta foarte usoara de preparare a fasolei uscate intr-un alt fel decat iahnie, fasole batuta sau ciorba de fasole.

Clatite de spanac cu ricotta si busuioc

autor: Ioana Grigore
Clatite de spanac cu ricotta si busuioc
Zilele trecute mi-am amintit ca am niste spanac congelat in frigider, dar oarecum o cantitate destul de mica ce nu imi ajungea pentru o mancare. Totusi pentru ca imi place mult spanacul si aveam pofta sa il mananc, m-am gandit sa ii gasesc o utilitate intr-un alt fel de preparat.

Salata de oua

autor: Ioana Grigore
Salata de oua
Vreau sa va zic repede-repede de o reteta foarte gustoasa si foarte usoara, asta pana cand nu dispare definitiv ceapa verde de prin piete si supermaket-uri. Eu sunt mare fan al acestei salate pentru ca este foarte satioasa si usor de preparat.

Bruschette cu rosii, telemea si busuioc

autor: Ioana Grigore
Bruschette cu rosii, telemea si busuioc
Bineinteles ca nici weekendul trecut nu m-am putut tine departe de bucatarie, desi aveam zile libere, oboseala multa si mult somn de recuperat. Cu toate acestea, bucataritul mi-a fost mai drag decat orice altceva. 
pagina 1 din 1 pagini
Newsletter
Dezabonare newsletter
Ultimele comentarii ale utilizatorilor
Cred ca doamna Ligia ar trebui sa vina sa ne lamureasca. Sa…
Sidy | 2013 07 10 - 04:55
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
Stimate Domn sau Stimata Doamna Am descoperit cu totul intamplator ca Ligia…
STOIAN Gabriel | 2013 07 09 - 21:28
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
am primit premiul, multumesc, sunteti minunati !
flori99 | 2013 07 09 - 14:46
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
am primit premiul, este minunat, multumesc !
flori99 | 2013 07 09 - 14:43
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
eu nu m? eempac cu ideea de ciuperci f?r? gust. ciurepcile au…
Sueli | 2013 07 08 - 08:31
Somon cu sos de stridii si ciuperci