Dressing Thousand Islands

autor: LUMEA RETETELOR

Prepara un sos care merge la salatele crocante de frunze si la cele de legume.

Voteaza!

54321
Medie: 5.00 | Total 1 voturi
Votul tau:

 

 

 


2 galbenusuri proaspete
1 lingurita mustar cu seminte
sare, piper negru
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura zeama de lamaie verde, 250 ml ulei de floarea-soarelui
1/2 ardei gras rosu, 1 ardei gras rosu mic murat
2-3 picaturi sos Tabasco
1 lingurita boia dulce
4 linguri frisca batuta

Galbenusurile, mustarul, sarea si piperul se fac crema cu mixerul. Se inglobeaza treptat zeama de lamaie si de lamaie verde. Se toarna apoi uleiul, in jet subtire, amestecand. Se freaca totul bine.

Se curata jumatatea de ardei, se zvanta si se taie in cubulete foarte mici. Si ardeiul murat se zvanta, se curata daca este cazul si se taie in cubulete.

Se incorporeaza in maioneza cubuletele de ardei, sosul de Tabasco si boiaua si se potriveste gustul cu sare si piper. In final se inglobeaza frisca batuta.

Sidy
Sidy 26.05.2012. - 03:59

Hmmmmmm…..cat e de bun !!!

Comenteaza!

Te rugam sa introduci codul din imagine!
Newsletter
Dezabonare newsletter
Ultimele comentarii ale utilizatorilor
Cred ca doamna Ligia ar trebui sa vina sa ne lamureasca. Sa…
Sidy | 2013 07 10 - 04:55
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
Stimate Domn sau Stimata Doamna Am descoperit cu totul intamplator ca Ligia…
STOIAN Gabriel | 2013 07 09 - 21:28
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
am primit premiul, multumesc, sunteti minunati !
flori99 | 2013 07 09 - 14:46
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
am primit premiul, este minunat, multumesc !
flori99 | 2013 07 09 - 14:43
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
eu nu m? eempac cu ideea de ciuperci f?r? gust. ciurepcile au…
Sueli | 2013 07 08 - 08:31
Somon cu sos de stridii si ciuperci