Friptura coapta incet

autor: LUMEA RETETELOR

Friptura se poate face si la temperaturi mici, dar are nevoie de mai mult timp. Foarte potrivita pentru aceasta metoda de preparare la temperaturi mici este carnea de miel. 

Voteaza!

Votul tau:

 

 

 

O pulpa de miel de 2 kg are nevoie de circa 4 ore la o temperatura de 130 de grade Celsius, de 7 ore la 120 de grade Celsius si de circa 12 ore, la 80 de grade Celsius.

Si carnea de porc (piept, umar, dar si cotlet) se poate prepara la temperaturi scazute.

Daca va doriti o friptura cu crusta crocanta, din carne de porc, trebuie sa dati focul pana la 230 de grade Celsius in ultimele 15 minute inainte de a o scoate de la cuptor.

 

 

Comenteaza!

Te rugam sa introduci codul din imagine!
Newsletter
Dezabonare newsletter
Ultimele comentarii ale utilizatorilor
Cred ca doamna Ligia ar trebui sa vina sa ne lamureasca. Sa…
Sidy | 2013 07 10 - 04:55
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
Stimate Domn sau Stimata Doamna Am descoperit cu totul intamplator ca Ligia…
STOIAN Gabriel | 2013 07 09 - 21:28
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
am primit premiul, multumesc, sunteti minunati !
flori99 | 2013 07 09 - 14:46
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
am primit premiul, este minunat, multumesc !
flori99 | 2013 07 09 - 14:43
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
eu nu m? eempac cu ideea de ciuperci f?r? gust. ciurepcile au…
Sueli | 2013 07 08 - 08:31
Somon cu sos de stridii si ciuperci