Regula treimilor in fotografia culinara

autor: LUMEA RETETELOR

Regula treimilor te ajuta sa obtii fotografii puternice din punct de vedere compozitional, iar asta este valabil nu numai pentru peisaje si compozitii dinamice, ci si pentru fotografia culinara.

Voteaza!

54321
Medie: 5.00 | Total 2 voturi
Votul tau:

 

Surse: workingoutthedetails.comseremi-studio.compainting.about.com

 

Aceasta regula este mostenita de la pictori. Imparte panza/suprafata fotografiei in trei parti egale pe orizontala si in alte trei parti egale pe verticala.

Cele patru puncte de intersectie vor fi cele care atrag privirea intr-o compozitie.

Plaseaza subiectul de interes intr-unul din aceste puncte sau pe una din aceste linii.

Foto: seremi-studio.comworkingoutthedetails.comLara Ferroni

Comenteaza!

Te rugam sa introduci codul din imagine!
Newsletter
Dezabonare newsletter
Ultimele comentarii ale utilizatorilor
Cred ca doamna Ligia ar trebui sa vina sa ne lamureasca. Sa…
Sidy | 2013 07 10 - 04:55
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
Stimate Domn sau Stimata Doamna Am descoperit cu totul intamplator ca Ligia…
STOIAN Gabriel | 2013 07 09 - 21:28
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
am primit premiul, multumesc, sunteti minunati !
flori99 | 2013 07 09 - 14:46
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
am primit premiul, este minunat, multumesc !
flori99 | 2013 07 09 - 14:43
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
eu nu m? eempac cu ideea de ciuperci f?r? gust. ciurepcile au…
Sueli | 2013 07 08 - 08:31
Somon cu sos de stridii si ciuperci