Confidentialitatea datelor

Reader's Digest este inregistrata ca operator de date cu caracter personal avand numarul 1093/2004, scopul tuturor operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal fiind promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de genul postei sau alte mijloace de marketing la distanta, altele decat modalitatile promotionale obisnuite, precum reclama.

In acest scop, Reader's Digest colecteaza, inregistreaza, stocheaza si prelucreaza date personale, cu respectarea tuturor obligatiilor legale care ii revin in legatura cu prelucrarea de date cu caracter personal, inclusiv dar fara a se limita la obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Mentionam ca datele cu caracter personal prelucrate de Reader's Digest in scopurile mentionate mai sus, notificate in prealabil Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, vor putea fi transferate de Reader's Digest imputernicitilor acesteia HCL Technologies Ltd. (India) si HCL America Inc. (Statele Unite ale Americii) si vor putea fi prelucrate de catre acestia din urma in scopul intretinerii si dezvoltarii sistemului IT al Reader's Digest, respectiv infrastructura IT, servere si aplicatii IT si al realizarii de analize si teste legate de intretinerea si dezvoltarea sistemului IT al Reader's Digest utilizand subseturi de date ale persoanelor vizate, constand in procesarea acestora prin intermediul foilor de calcul sau al altor programe similare pe calculatoarele imputernicitilor la locatiile din SUA si India (in legatura cu intretinerea si dezvoltarea sistemului IT al Reader's Digest).

Va facem cunoscut faptul ca accesul la continutul siteului Lumea Retetelor nu este conditionat de furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Totusi, pentru a avea acces la anumite functii ale Paginii Web va trebui sa va inregistrati prin crearea unui cont. Atunci cand va veti crea un cont pe Siteul Lumea retetelor va putem solicita cateva date cu caracter personal precum numele si prenumele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de e-mail si altele, dupa caz. Furnizarea datelor cu caracter personal se va face doar in baza consimtamantului dumneavoastra expres.

Prin furnizarea datelor cu caracter personal, dumneavoastra acceptati acesti Termeni si Conditii, totodata, declarati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre Editura Reader’s Digest SRL si de catre eventualele persoane imputernicite ale acesteia precum si de catre partenerii de afaceri ai Editurii Reader's Digest SRL in Romania / Uniunea Europeana in scopurile indicate.

De asemenea, prin acceptarea acestor Termeni si Conditii va exprimati consimtamantul cu privire la receptia de COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA READER'S DIGEST SI A PARTENERILOR SAI. 

Toate persoanele a caror date cu caracter personal sunt prelucrate de catre Reader’s Digest isi pot exercita fata de operator si reprezentantul acestuia oricare si toate drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Legea nr. 677/2001, inclusiv dar fara a se limita la drepturile mentionate de art. 12 - 15 din aceasta lege, si anume: dreptul de acces, dreptul de interventie si dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Reader's Digest va putea trimite datele dumneavoastra cu caracter personal unor parteneri de afaceri in scopul primirii de oferte comerciale din partea acestora. 

Daca nu doriti ca datele Dumneavoastra sa fie prelucrate de catre Reader’s Digest sau nu doriti sa primiti ofertele noastre, va rugam sa contactati Serviciul Clienti:
Telefon: 021- 201.99.99
Fax: 021- 201.99.95

Newsletter
Dezabonare newsletter
Ultimele comentarii ale utilizatorilor
Cred ca doamna Ligia ar trebui sa vina sa ne lamureasca. Sa…
Sidy | 2013 07 10 - 04:55
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
Stimate Domn sau Stimata Doamna Am descoperit cu totul intamplator ca Ligia…
STOIAN Gabriel | 2013 07 09 - 21:28
VIDEO: Bloggerul saptamanii - Ligia Pop
am primit premiul, multumesc, sunteti minunati !
flori99 | 2013 07 09 - 14:46
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
am primit premiul, este minunat, multumesc !
flori99 | 2013 07 09 - 14:43
Castigatorul premiului Rasfaturile verii
eu nu m? eempac cu ideea de ciuperci f?r? gust. ciurepcile au…
Sueli | 2013 07 08 - 08:31
Somon cu sos de stridii si ciuperci