Dressing Thousand Islands

Prepara un sos care merge la salatele crocante de frunze si la cele de legume.

2 galbenusuri proaspete
1 lingurita mustar cu seminte
sare, piper negru
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura zeama de lamaie verde, 250 ml ulei de floarea-soarelui
1/2 ardei gras rosu, 1 ardei gras rosu mic murat
2-3 picaturi sos Tabasco
1 lingurita boia dulce
4 linguri frisca batuta
Galbenusurile, mustarul, sarea si piperul se fac crema cu mixerul. Se inglobeaza treptat zeama de lamaie si de lamaie verde. Se toarna apoi uleiul, in jet subtire, amestecand. Se freaca totul bine.

Se curata jumatatea de ardei, se zvanta si se taie in cubulete foarte mici. Si ardeiul murat se zvanta, se curata daca este cazul si se taie in cubulete.

Se incorporeaza in maioneza cubuletele de ardei, sosul de Tabasco si boiaua si se potriveste gustul cu sare si piper. In final se inglobeaza frisca batuta.


Adaugă un comentariu

author
De LumeaRetetelor

Comentarii recente
    Comentarii recente
      Top Postari