Porc cu cartofi dulci este o tocanita moderna, un exemplu delicios de combinatie de ingrediente si arome din diferite bucatarii. Condimentele orientale, cartofii dulci si aromele de fructe merg foarte bine cu carnea slaba de porc. Salata verde cu muguri de fasole si ceapa verde formeaza o garnitura crocanta, racoritoare.

O lingura de mustar da energie acestei tocane simple de porc, bogata in legume. Galustele pufoase servite deasupra ajuta la consumarea pana la ultima picatura a sosului aromat si transforma tocana intr-o masa bine echilibrata.

In aceasta tocanita colorata, perele si cartofii dulci sunt deliciosi cu sunca afumata si dintr-o cantitate modesta de carne o fac sa para mai mult decat destul. Se serveste cu un amestec de broccoli si conopida fierte putin si cu multa bagheta crocanta ca sa puteti degusta sosul pana la ultima picatura.

Aceasta mancare este complet diferita de vechea caserola de ficat si este o alegere buna pentru o masa sanatoasa obisnuita. Este plina de arome de la sunca, boabe de mustar, salvie picanta, morcovi si napi galbeni. Se serveste cu cateva legume verzi fierte sau cu o salata crocanta.

Carnea de curcan si ciupercile fac chiftele suculente, delicioase fierte la foc mic in sos de passata cu ardei grasi rosii si verzi. Paprika incalzeste mancarea si cartofii noi o transforma intr-o masa completa.

Aici, carnatii aromati de porc, o portie generoasa de legume si macaroane fragede fierb incet in sos de vin rosu, obtinandu-se o mancare sanatoasa, copioasa, delicioasa.

Rulourile fragede de curcan cu umplutura de caise sunt delicioase servite pe un strat de linte Puy cu aroma de portocala, castane si legume. Singura garnitura necesara este o salata de frunze crocante.

Condimentele din Orientul Mijlociu aromeaza aceasta mancare vegetariana cu continut scazut de grasime, plina de legume si de alte ingrediente bogate in fibre. Este o reteta grozava pentru o masa preparata dinainte, deoarece aromele se maturizeaza si se imbunatatesc daca mancarea este tinuta la frigider peste noapte si apoi este incalzita bine pentru servit. Este […]

Combinatia favorita pentru curry este din cartofi cu conopida, care sunt delicioase gatite cu linte intr-un sos putin condimentat. Servita cu chutney proaspat de morcovi si raita de nuci, aceasta mancare sanatoasa va fi savurata atat de cei care consuma carne, cat si de vegetarieni. Se serveste cu orez basmati sau cu paine naan.

Condimentele creole dau viata acestei caserole copioase din legume si diverse soiuri de fasole. Ca si varianta clasica franceza, are o garnitura crocanta din miez de paine. Cu o salata racoritoare, formeaza o masa gustoasa, bine echilibrata.

Fierberea inceata indelungata ii da acestei tocanite traditionale aroma sa inimitabila. Lichidul de fierbere se reduce pur si simplu scotand capacul caserolei, ceea ce are ca rezultat un sos aromat minunat care straluceste peste carne si legume. Flambarea cu coniac aduce mancarea la un final spectaculos. Se serveste cu cartofi fierti sau facuti piure.

Comentarii recente
    Comentarii recente
      Top Postari