Sarea ca decoratiune interioara

Cate lucruri poti face cu sare, in afara de gatit? Aflati din mini-serialul nostru cu secrete… de la bunica. Cat cheltuiti pe an pentru produse de odorizare si idei de decoratiuni? Va puteti face propriile decoratiuni si odorizante, folosind banala sare.

Confectionarea unui odorizant de camera
• Ati putea sa cheltuiti o gramada de bani pe odorizante de camera. Va prezentam o metoda incantatoare prin care puteti face ca incaperile sa miroasa a trandafiri pe tot parcursul anului. Umpleti un borcan cu straturi alternative de petale de trandafiri si sare si inchideti-l cu un capac etans. Scoateti capacul ori de cate ori doriti sa parfumati casa.

Ingrijirea florilor artificiale
• Puteti sa reimprospatati cu usurinta florile artificiale – fie ca sunt din matase, fie ca sunt din plastic – introducandu-le intr-o punga de hartie cu 1/4 cana de sare. Scuturati usor punga si florile vor arata din nou la fel de curate ca in ziua in care le-ati cumparat.

Fixarea florilor artificiale
• Sarea este un mediu ideal in care puteti sa fixati florile artificiale in aranjamentul dorit. Umpleti o vaza sau un alt vas cu sare, adaugati putina apa rece si aranjati florile artificiale. Sarea se va aglomera, iar florile vor sta asa cum au fost aranjate.


Adaugă un comentariu

author
De LumeaRetetelor

Comentarii recente
    Comentarii recente
      Top Postari